infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Útnak indultunk…

2014.02.10. 18:37 hiúz

Január 8-án elkezdődött a magyar szakkör, amelynek a könyvtár ad otthont. Az első alkalomkor megbeszéltük, hogy az elkövetkező foglalkozásokon olyan témákat dolgozunk fel, mint például városunk nevének eredete, mondái és irodalmi hagyományai. Mindebben sokat fog segíteni a könyvtár, hiszen rengeteg kutató munka vár az ifjú irodalmárokra.

Természetesen a közelgő tavasz idején nem csak a négy fal között szeretnénk eltölteni az időnket, hanem kimozdulva a városba, annak történelmileg és irodalomtörténetileg fontos helyszíneit is fel akarjuk keresni, így a terveink szerint sokat kirándulunk, ha az időjárás jobbra fordul.

névtelen.jpg

Majd a magyar történelemhez kapcsolódó mondákat is olvasgatunk. Ezáltal olyan magyar szakkört valósítunk, meg ahol használhatják a diákok történelmi tanulmányaik során felhalmozott ismereteiket is.

A csapatban mindenki jó kedvűen várja a folytatást…

 

Február elején egy kicsit megfogyatkoztunk (a betegségek miatt), de lelkesen dolgoztunk. Az olvasást kiegészítette egy kis játék. A képen éppen gondolati hálót készítünk, melynek segítségével meghatároztuk a monda fogalmát.

névtelen2.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr475834123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása