infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Heti foglalkozás

2014.11.05. 23:09 hiúz

A mai foglalkozáson ismét Sümeg környékének ismerkedésével foglalkoztunk. Most Veszprém volt a soros ez a gyönyörű dunántúli város. Először természetesen beazonosítottuk a Google Earth segítségével, hogy pontosan hol is van a királynék városa, majd ugyanezen program segítségével barangoltunk egy kicsit a városban, hiszen megnéztük a nevezetes helyszíneket.

Ezután a szokásos csoportmunka következett, melynek során idegenvezetőként kellett bemutatnunk a várost. Minden csoportnak egy öt perces kis bemutatót kellett tartani, mintha a többiek idegenek lettek volna. Gyakran alakultak ki vicces helyzetek, az egyik csoport el is tévedt a városban!

A jó hangulatú foglalkozást beszélgetés zárta le. A téma folyamatosan változott, de mindig oda jutottunk ki, hogy a mi kis vidékünknél nincs szebb egész Magyarországon és nem cserélnénk le semmilyen más tájra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr247815062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása