infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

A nyitó videókonferencia

2014.01.10. 16:29 hiúz

2014. január 9-én megtartottuk a TÁMOP 3.3.14.A-12/1-2013-0024 számú pályázatunk nyitó értekezletetét, melyet internetes kapcsolattakép 2.JPGl támogatva videókonferenciává alakítottunk. Ezáltal a sümegi és a jászkiséri kollégák úgy dolgoztak együtt, mintha egy közös irodában gyűltek volna össze. Az értekezlet során egyeztettük a különböző programelemeket, kijelöltük a felelősöket és megtárgyaltuk a projekt ütemezési és időtervét részletesen. A felmerülő kérdésekre azonnal tudott reagálni mindkét fél, nem kellett sem a postára, sem az elektronikus postára várni! Az értekezlet így gördülékenyen, jó hangulatban telt. A megbeszélésen elhangzott, hogy a projekt során tantárgyi szakkörökre kerül sor magyar, történelem és földrajz tantárgyakból, mivel e tárgyak kiemelt szereppel bírnak  tanulóink nemzettudatának formálásaban. Ehhez kapcsolódóan rajzpályázat, szavalóverseny és  történelmi verseny is lesz, ahol tanulóink megmutathatják tehetségüket. Mindezeket kiegészítendő olyan 4 részből álló előadássorozaton is részt vehetnek a bevont tanulók, melyek  az elfogadáshoz kapcsolódó szociális kompetenciáikat fejlesztik. kép 1.jpgHazánk természeti és épített értékeivel a kirándulások és a tábor alkalmával ismerkedhetnek meg a bevont tanulók. Természetesen a két intézmény között személyes találkozókra is sor kerül a program során. Januárban  az intézmények bemutatása lesz az első lépés a kapcsolatépítésben, természetesen az online lehetőségeket kihasználva.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr495751458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGábr81 2014.01.12. 17:30:07

®ami sulink azaz RAMI a mi sulink című prezentációnk már készül is. Remélem csupa jót, érdekeset mutatnak majd be a diákok az iskolánkról :)
süti beállítások módosítása