infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Generációk közti együttműködés

2014.02.19. 18:22 hiúz

 Programsorozatunk második előadására 2014. február.  IMG_1626.JPG19-én került sor Generációk közti együttműködés címmel.

IMG_1621.JPGA foglalkozásra a tanulók családfájuk összeállításával, emlékezetes események felelevenítésével készültek.

A családi kötelékek sokat segíthetnek abban, hogy a gyermekes családok össze tudják egyeztetni a karriert a gyermekneveléssel,- az ilyen családokban a nagyszülők tudnak az unokák mellett segíteni és a fiatalok tudják támogatni az idősebb generációkat.

A fiatalok sokkal inkább tudnak alkalmazkodni például a korlátlan információáramláshoz, sőt kifejezetten igénylik ezt, az idősebbek számára azonban ez teher is lehet. IMG_1635.JPG

 Segítsük elő a fiatalok és az idősebb nemzedék közötti megértést, tapasztalatcserét, amely az idősebb generációk aktivitását is ösztönözheti.

 Váljon szorosabbá az együttgondolkodás.

  

A közös gondolatok ébresztésével beszélgetőkör alakult, amit a gyerekek szituációs szerepjátékokkal tettek színesebbé.

 IMG_1641.JPG Idősek és fiatalok is megértik egymást, ha van tisztelet; mert nem az számít, ki hány éves, hanem az, hogy tiszteljük egymást, tekintet nélkül az életkorra!   -e gondolat jegyében zártuk le délutánunkat.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr435834052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Lilla Sára 2014.04.17. 19:06:33

De furák ezek a padok! Nem lehet lesni. :)
süti beállítások módosítása