infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Utolsó találkozó... I.

2015.03.30. 19:07 hiúz

Március 30-án reggel elérkezett az utolsó esemény, ahol a sümegiekkel együtt tölthettünk el egy kellemes napot.

Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, esős borongós volt a reggel. De ahogyan megérkeztünk az Állatkert elé Budapesten, a nap előbújt a felhők mögül.

dscn2472.JPG

Így aztán vidáman vágtunk neki az állatok felfedezésének. Voltak köztünk olyanok, akik még nem voltak az Állatkertben, nekik minden nagyon izgalmas volt. De amit mindenki a legnagyobb kíváncsisággal várt, azok az új lakók, a koalák voltak. Helyes kis szőrpamacsok aludtak egy-egy faágon. Nem volt túl izgalmas látvány, de nagy élmény volt ezeket a különleges állatokat élőben megcsodálni.

dscn2478.JPG

Akik már voltunk többször a budapesti Állatkertben, nekünk is sok érdekes újdonsággal szolgált a hely. Mivel az időjárás újra esőbe fordult, örömmel vettük, a sok interaktív kiállítást, helyszínt, ahol rengeteg időt el lehetett volna tölteni, sokkal többet, mint amire időbeli lehetőségünk volt.

dscn2508.JPG

Legjobban a Varázshegy tetszett, ahol még azt is megfigyelhettük, hogyan mozog a csontvázunk, amikor kerékpározunk, megtapasztalhattuk, hogyan látnak a bogarak, vagy hogyan működik a hőkamera, de akár azt is kipróbálhattuk, hogyan nyelne el egy cápa akár egészben minket.

dscn2509.JPG

Összességében rengeteget lehetne írni az állatkerti látogatásról, annyi élményben volt részünk. Az biztos, mindannyian úgy léptünk ki a kapun, hogy újra el fogunk jönni, a családunkkal együtt, hogy még alaposabban szemügyre vehessük a minket körülvevő élővilágot. Nagyszerű élmény volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr227364494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása