infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Pályaorientáció

2015.02.06. 19:03 hiúz

dsc03344.JPG

A pályázat keretén belül ismét érdekesnek ígérkező program következett. Zoli bácsi előadást tartott a pályaorientációról. Nagyon sok érdekes dolgot mondott el.

dsc03341.JPG

 

Több kisfilmet is megnéztünk a különböző szakmákról. Zoli bácsi nagyon szemléletesen mutatta be az egyes szakmákat, szinte mindegyikhez tudott mondani olyan példát, akit mi is ismerünk Sümegen, s ezáltal könnyen beazonosíthattuk az egyes szakmákat.

dsc03342.JPG

 

Tetszett a feladat, hogy össze kellett gyűjteni az egyes szakmák jellemzőit. Amikor a személyes elhatározásokról kellett beszélni, először páran szégyenlősen nyilatkoztak, de Zoli bácsi segítségével gyorsan feloldódtunk és egész szép kis karriereket építettünk fel. Volt néhány meglepő döntés, de mindent megbeszélve szinte mindenki testhezálló szakmát szeretne választani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr287550842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása