infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Heti foglalkozás

2015.03.11. 23:17 hiúz

Ez alkalommal Budapest volt a témánk. Mindenki hozott valamit fővárosunkról, így könnyen el tudtuk mondani, hogy amik a legfontosabb látnivalók. 

Ismét a Google Earth segítségével barangoltuk be szebbnél szebb látnivalókat. A Lánchíd nagy számban szerepelt a tetszetős látnivalók között, de többen említették a Parlamentet, a Halászbástyát és a Mátyás templomot is. Természetesen érdekes épületek is előkerültek, ugyanis a Keleti pályaudvar és a Nyugati pályaudvar is elhangzott, akárcsak a Hősök tere vagy az Andrássy út.

Kettős érzés kerített a hatalmába mindenkit a foglalkozás során, hiszen alig várják a diákok az újabb személyes találkozót a sümegi barátaikkal, ami ugyanakkor az utolsó alkalom egyben a személyes találkozásra. A szomorúság és az izgatott várakozás gondoltaival váltunk el a foglalkozás  végén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr77815078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása