infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Szeptemberi értékelés Sümegről

2014.09.28. 14:33 hiúz

Nem szokványos megbeszélés volt, hiszen inkább egy élménybeszámoló kerekedett az egészből. A hetedikes lányok hoztak magukkal egy csomó képet és kivetítettük őket az informatika terembe. Nehezen indult a dolog, mindenki bátortalan volt, de aztán jöttek a viccesebbnél viccesebb képek és mindenkinek akadt hozzáfűzni valója. Nagyon élveztük és biztosan Gábor bácsi is bánta, hogy nem jött el meglátogatni minket a táborba, hiszen meg is jegyezte, hogy a képekből úgy látja, hogy nagyon jó hangulat volt és sajnálja, hogy nem volt ott.

szeptemberiert.JPG

Aztán Zsuzsa néni képeit is megnéztük, majd röviden megbeszéltük, hogy mikor találkozunk legközelebb és mi vár ránk a közeljövőben. Beírtam a telefonomba az emlékeztetőt, hiszen szokás szerint nem volt nálam a naptár és boldogan indultam haza, fejemben még mindig a nyári élmények kavarogtak, otthon nem is értették, hogy miért mosolygok. Jó volt felidézni a tábort. El is határoztuk, hogy ezután mindig csinálunk egy rövid fényképes visszatekintést a legjobb kirándulásainkról.

Mandula

                                                                                                                                                             6.a

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr887495860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása