infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

A kis magyal...

2015.04.03. 17:58 hiúz

Szeptemberben, amikor a sümegiek látogattak el hozzánk három napra, a közösen töltött hétvége egyik szívmelengető eseménye volt, amikor az ajándékba kapott nagylevelű magyalt közösen elültettük az uszoda szomszédságában.

dsc_0832.JPG

A szép hosszú ősz után aggodalommal figyeltük, hogyan éli túl majd a telet a kis csemete. Mindig volt valaki, aki egy-egy óvó pillantással figyelemmel kísérte. Most, hogy a szerencsére nem túl kemény tél elmúlt, boldogan vettük észre, hogy ébredezik a kis cserje.

dsc_0835.JPG

Egyelőre még szégyenlősen bontogatja rügyeit a halovány napsütésben, de már biztosak lehetünk abban, hogy megmarad. Így olyan ajándék, amely mindig az együtt töltött vidám napokra fog emlékeztetni minket, valahányszor rápillantunk.

Még egyszer köszönjük a sümegieknek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr577358742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása