infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Kirándulás Győrbe és Pannonhalmára

2014.10.18. 20:59 hiúz

Nagy örömünkre ismét kirándulni indultunk a program keretein belül. Ezúttal első állomásunk a győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központ volt, ami tulajdonképpen egy tudományos játszóház. A központ missziója nem kevesebb, mint játékos formában közelebb hozni, megszerettetni a természettudományokat - ezt a küldetését színes, szórakoztató, élvezhető módon teljesíti. Nagyon élvezetes előadáson vehettünk részt. A bemutatott kísérletek a mindennapi tudományt hozták közénk.

mob1_3.jpg mob1_2.jpg

Második állomásunk a Pannonhalmi Főapátság volt. A monostor épületei különböző korok üzenetét őrzik, együttesükben mégis a sokféleségben megvalósuló egység fogalmazódik meg. Az itt látható tárgyi emlékeknek és gazdag kulturális örökségnek az adja sajátos szépségét, hogy egy élő szerzetesközösség mindmáig eredeti rendeltetésüknek megfelelően használja őket. A magas színvonalú tárlatvezetésnek köszönhetően még élvezetesebb volt a kirándulás.

pann2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr847026735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása