infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Együtt Jászkiséren - 3. nap

2014.09.23. 21:42 hiúz

Hétfő reggellel az iskola is ránk köszöntött. A jászkiséri tanulókkal együtt a sümegi diákok is részt vettek egy-egy tanítási órán.Ezután utolsó programpontként egész településünket megismertető játékos vetélkedő következett. Vegyes csapatokat alkotva járták be a gyerekek a város fontosabb helyszíneit, intézményeit, ahol rejtvényfejtéssel juthattak tovább mindig az újabb állomásra, míg végül kipirulva, de vidáman érkezett vissza minden csapat az iskolába.

dsc_0269.JPG

A vetélkedő után ismét összegyűlt a két településről származó diáksereg, hogy a sümegiek megkaphassák ajándékaikat. Ezek után közös ebéden vettek részt az iskola étkezdéjében, aminek a végén a sümegiek megkapták az úti csomagjaikat, "hamuba sült" kiséri elemózsiával. 

dsc_0281.JPG dsc_0337.JPG

Ebéd után minden résztvevő jelenlétében közösen ültettük el a sümegiektől kapott csodaszép díszcserjét. Olyan ajándékot kaptunk ezzel, mely mindig felidézi majd ezt a mozgalmas, izgalmas, együtt töltött három napot.

dsc_0354.JPG dsc_0355.JPG dsc_0356.JPG

Délután kettő óra körül aztán dorombolni kezdett a motor, becsukódott a busz ajtaja, majd kigördült a parkolóból. Az arcokon mosoly volt, de a gyerekek szemében könnyek is csillantak.

dsc_0384.JPG

Ám nem értek véget még programjaink, számos izgalmas esemény áll előttünk a projekt további részében is!

Viszlát sümegiek!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr207026689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása