infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Az Európai Unió

2014.05.29. 21:01 hiúz

dscn1031.JPG 

Négy részből álló programsorozatunk újabb állomásaként május végén az Európai Unióról bővíthettük tudásunkat. Megismerkedtünk az Unió létrejöttének állomásaival, rövid történetével, jelképeivel.

A május 25-én lezajlott európai parlamenti választások apropóján egy kicsit részletesebben foglalkoztunk az EU felépítésével, különböző szervezeteinek működésével. Ezt követően magunk is tájékozódhattunk az Unióról a http://europa.eu/kids-corner/index_hu.htm internetes oldalon. Örömmel fedeztük fel, hogy számtalan játék segítségével indulhatunk kalandos felfedezőutakra az Unió országaiba, szerezhetünk újabb információkat, ismereteket.

dscn1045.JPG

Az idő gyorsan eltelt, és az internet „ördöge” is megtréfált bennünket, úgyhogy európai barangolásunkat ki-ki otthon folytathatta.

Szívből ajánljuk mindenkinek, keresse fel az oldalt, mert nagyon jó!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr606787789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása