infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Heti foglalkozás

2014.01.15. 22:22 hiúz

A mai napon délután gyűltünk össze a nyelvi laborban, hogy a tanulók segítségével hozzálássunk iskolánk bemutatójának előkészítéséhez. Nagyon lelkes volt mindenki. A foglalkozás elején záporoztak az ötletek, hogy mi mindent mutassunk be. Természetesen jól végig kell gondolni, hogy mit mutatunk be magunkról, nehogy abba a hibába essünk, hogy túl sokat akarunk mutatni és nem sikerül elérni a célunkat.

1.JPG

Ezért olyan megoldást választottunk, hogy kijelöltük a nagyobb témákat és csoportokat alakítottunk. Még jó, hogy a nyelvi laborban voltunk,mert a csoportok a tanulói laptopok segítségével azonnal hozzáláthattak az anyaggyűjtéshez és a ppt elkészítéséhez. Az látszott, hogy nem tudjuk befejezni, de Ági néniék azt mondták, hogy a csoportok hétközben is működhetnek és folyamatosan lehet dolgozni délutánonként.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr867814968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása