infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Az Európai Unió megismerése

2014.05.22. 13:52 hiúz

20140520619.jpg

Eddig ez a szó, csak egy egyszerű fogalom volt számomra, de most, hogy jobban megismertem, rengeteg dolog jut róla eszembe.

Május 20-án délután összeültünk az informatika teremben, hogy megismerkedjünk az Európai Unióval. A játékos bemutató elején meghirdettek egy rajzpályázatot, ahol a nemzeti értékeinket kell lerajzolni.

DSC00175.JPG

Ezek után megnéztük a társaink által készített bemutatókat az Európai Unióról. Rengeteg dolgot tanultam meg belőle. Tudtátok, hogy országunk egyelőre azért nem használja az EU hivatalos fizetős rendszerét, mert hazánk nem felel meg bizonyos feltételének? Valamint gondoltátok volna, hogy Magyarország hét évig tárgyalt azért, hogy az Uniónk tagja legyen?

DSC00171.JPG

A bemutató után tapssal jutalmaztuk a készítőket, majd a számítógépeken kezdtünk dolgozni. Zoli bácsi érdekes dolgokról kérdezett minket, amire a választ az interneten találhattuk meg. Mindenki izgatottan kutatott az Európai Unió honlapján.

 

DSC00160.JPG

A feladat után megnéztünk egy videót, ismét az EU-ról. Elmesélték az alapítás történetét. Szerintem nagyon érdekes volt. A megtekintését követően Zoli bácsi megmutatott egy oldalt, ahol sok fontos információt találhatunk az uniónkról. Rengeteg pénzt és támogatást kapunk! Büszke vagyok az országra, hogy csatlakozott az Európai Unióhoz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr736195029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása