infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Balatonlelle - 3. nap

2014.07.02. 23:05 hiúz

"Táborozásunk harmadik napja is jól kezdődött, igaz nehezen ébredtünk fel. A fincsi reggeli után jöttek az esélyegyenlőségi programok: beszélgetés a toleranciáról, illatfelismerés, tárgyfelismerés tapogatással. Ezt a szabadban játék követte. Örömmel észleltük, hogy a Balcsi egyre melegebb! Nagyon hamar elment az idő és már mehettünk ebédelni. A főzelék ízlett, de már akkor nagyon vártuk a fürdőzést.A pancsolás jó volt, mert a fiúk segítségével nem unatkoztunk. A fárasztó fürdés után felkészültünk a vacsira. Esti programunk egy séta volt a városban. Az élménydús nap miatt nehezen hajtottuk álomr a fejünket. Reméljük, a többi nap is ilyen szupi lesz!"

 

"Szép nyári, meleg reggelre ébredtünk, újabb kalandokra várva. A reggeli után esélyegyenlőségi előadást hallgattunk meg Andi nénitől, majd olyan játékokat játszottunk, melyben kipróbálhattuk, milyen hátrányos helyzetben élni. Utána leugrottunk a partra, a forró homokba, és lejátszottunk egy izgalmas röplabda meccset. A finom ebéd után csendes pihenőt tartottunk, ami nem volt olyan csendes. Miután kipihentük magunkat lementünk fürdeni a tiszta Balatonba. A sok pancsolást követően újra kést és villát ragadtunk, s elfogyasztottuk a vacsorát. Aztán a szokásunkhoz híven bevettük a várost. A rengeteg fagyi és jégkása után ismét fáradtan dőltünk az ágyba. Egy újabb csodás napot töltöttünk el együtt."

Tanulói beszámolók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr737195763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása