infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Balatonlelle - 5. nap

2014.07.04. 23:13 hiúz

"Reggel nehezen keltünk a tegnapi "bulizás" után. Délelőtt a szálloda udvarán közösségi játékokkal töltöttük el az időt. Lehetett társasozni, a legmenőbb "Az élet játéka" volt. Akik nem ezzel játszottak, azok kártyáztak, tollasoztak és dzsengáztak. A mai foglalkozáson a jövőnkről, a karrierünkről volt szó. Ebéd után kalandparkba mentünk. A pályákkal nehezen birkóztunk meg. Az alsó páyán kezdtük, de aki ügyesebb volt felehetett a nehezebb pályára is. Sokan voltak közülünk akik kiállták a legnehezebb próbákat is. Fáradozásunknak  meg lett a jutalma: egy nagy finom lángos! Délután még fürdésre is volt idő. A strandolás után környezetvédelmi foglalkozáson voltunk, majd vacsoráztunk és egyből elmentünk sétálni a térre. Nagyon jó volt ez a mai nap, kár, hogy vége van már..."

 

"Ismét egy gyönyörű szép, napsütéses reggelre ébredtünk. A napsugarak beragyogták a szobát. Ébresztés után a szokásos reggeli készülődés következett, majd lementümk reggelizni. A délelőtti programokon szabad foglalkozás volt. Fociztak, röpiztek, de akadtak társasozó emberek is. Néha persze tettünk egy sétát a parton és beszélgettünk. A nem társasjátékozók sem unatkoztak, a mi szobánk a Blanka vs. Zorka svindlipartit nézte, de a legtöbben "Az élet játéka" standhoz gyűltek. Zárásként környezetvédelmi foglalkozás volt, amit ebéd után a karrieres követett. Ezután mindenki sportos ruhát öltött, ugyanis kalandparkba mentünk. A legtöbb gyerek felment, de akadtak olyanok is, akik lennt maradtak. Így tudtunk izgulni a fentiekért és a szánkkal segíteni őket, ha elakadtak. Vacsora után az esti sétánkra indultunk, ahol persze mindenki költekezett egy kicsit. Szerintem ez a nap is jó volt várom a következőt."

Tanulói beszámolók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr57196279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása