infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Együtt Jászkiséren - 1. nap

2014.09.23. 18:58 hiúz

 

Elérkezett a pályázati projekt újabb nagy eseménye. A nyári tábor után a két iskola tanulói ismét együtt tölthettek néhány izgalmas, programokban gazdag napot. Szeptember 20-án, szombaton dél körül már nagy volt az izgalom. Gyülekeztek a vendéglátó gyerekek az iskola előtt. Egy óra körül begördült a busz, a várva várt sümegi vendégekkel.

p9200251.JPG

Hamar megtalálta mindenki az ismerős arcok között saját vendégét. A hosszú út után finom ebédet kaptak a vendégek, majd irány az uszoda, ahol vidám játékos vízi sorversenyekben vettek részt a gyerekek, vegyes csapatokban, majd végül szabadon hancúroztak a vízben. Ezzel aztán a kezdeti gátlásosság feloldódott, kellemesen elfáradva indult el minden vendég a fogadó családokhoz, hogy felfrissülve érkezzenek vissza az esti programra.

p9200263.JPG

 

dsc_0034.JPG

Zenés estén vettek részt a diákok, ahol táncoltak, beszélgettek, s közben jót falatoztak a frissen készített szendvicsekből. A sümegi gyerekek is elfeledték az utazás fáradalmait, kilenc órakor alig akart vége szakadni a vidám hangulatú estének.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr706787935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása