infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Pályázati azonosító

TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0024

Utolsó kommentek

Szavalóverseny Jászkiséren

2014.10.22. 21:50 hiúz

2014. október 22-én került sor a szavalóverseny megrendezésére. Téma az ősz, illetve az ’56-os forradalom volt.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a projekten kívüli tanulók közül is voltak résztvevők. Összesen húsz tanuló versenyzett, 10 fő az 5.-6. évfolyamon, és 10 fő a 7.-8. évfolyamon.

dsc_0291.JPG

Nagyszerű, kiforrott szavalatokat hallhatott a zsűri, ezáltal nehéz feladat volt az értékelés is. A kisebbek főleg az ősz témakörét választották, a nagyok már bátrabban nyúltak a forradalmat megidéző versekhez is.

A versek meghallgatása után a versenyzők a feszültség alól felszabadulva szendvicset és üdítőitalt fogyasztottak, amíg a zsűri meghozta döntését. Nehezen született meg a végeredmény, mert számos nagyszerű produkciót hallgathattunk meg, de végül csak sikerült dűlőre jutni.

Eszerint az 5.-6. évfolyam győztese Szűcs Gyöngyi 6. osztályos tanuló lett, aki Petőfi Sándor: Itt van az ősz… című versét mondta el. A 7.-8. évfolyam versenyét Szűcs István 8. osztályos tanuló nyerte, ő Tóth Bálint: Vigyázzatok az éjszakára! című költeményét szavalta el kiemelkedően.

dsc_0361.JPG

Nagyszerű élmény volt az ünnep előtti napon hallgatni a szebbnél szebb, színvonalasan előadott verseket a gyerekek tolmácsolásában.

Ezúton is köszönjük a felkészítő nevelők munkáját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozosjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr837110533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása